3Ακτές

Καλωσορίσατε στο 3 Ακτές

Πολιτικές ξενοδοχείου

Ώρα άφιξης – Ώρα αναχώρησης

Η ώρα άφιξης στο ξενοδοχείο μας είναι 14:00 – 22:00 (2:00 μ.μ. – 22:00 μ.μ.) και ώρα αναχώρησης 11:00 π.μ. Κατά τη στιγμή της κράτησης δεν είναι δυνατό να επιβεβαιωθεί η Πρόωρη Άφιξη ή η Εκτεταμένη Αναχώρηση για μια συγκεκριμένη ημέρα, επειδή αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου για την ημέρα αυτή. Ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσετε την Πρόωρη Άφιξη ή το εκτεταμένο check-in στο δωμάτιό σας (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου) είναι να μας ενημερώσετε μια μέρα νωρίτερα, πριν την άφιξή σας ή πριν από την αναχώρησή σας, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

Πολιτική πληρωμών

Οι επισκέπτες πρέπει να πληρώσουν  κατά την άφιξή τους  το υπόλοιπο  ποσό που μένει αν αφαιρεθεί  το ποσό της προκαταβολής που έδωσαν για την επιβεβαίωση της κράτησης.

Περίπτωση ‘No show’

Σε περίπτωση ‘no show’ ( μη άφιξης ) δεν επιστρέφεται η προκαταβολή και το διαμέρισμα θεωρείται άμεσα διαθέσιμο. 

Περίπτωση ‘Walk-in’

Οι επισκέπτες που δεν έχουν κάνει κράτηση δωματίου υποχρεούνται να προχωρήσουν απευθείας στην πληρωμή όλου του ποσού για το εκάστοτε διαμέρισμα που θα βρουν ελεύθερο. 

Διαθεσιμότητα διαμερισμάτων 

Η διαθεσιμότητα των δωματίων εξαρτάται από την ώρα του αιτήματός σας και επομένως μπορεί να αλλάξει. Δεν γίνεται κράτηση εκ μέρους σας εκτός εάν λάβετε γραπτή επιβεβαίωση από εμάς.

Πολιτικές ακύρωσης και προπληρωμής

Ο επισκέπτης μπορεί να ακυρώσει χωρίς χρέωση μέχρι 60 μέρες πριν την άφιξη. Ο επισκέπτης θα χρεωθεί 50% της συνολικής τιμής εάν ακυρώσει εντός 60 ημερών πριν την άφιξη. Εάν ο επισκέπτης δεν εμφανιστεί, θα χρεωθεί τη συνολική τιμή της κράτησης.
Ο επισκέπτης θα πρέπει να προπληρώσει 50% της συνολικής τιμής εντός 60 ημερών πριν την άφιξη

Ανακοίνωση για την υψηλή περίοδο

Σημειώστε ότι η διακύμανση των τιμών κατά την υψηλή περίοδο αντικατοπτρίζει όλα τα αιτήματα κράτησης. Η υψηλή περίοδος Ιουλίου – Αυγούστου είναι η περίοδος με τα περισσότερα αιτήματα, επομένως οι κρατήσεις δωματίων για την συγκεκριμένη περίοδο γίνονται μήνες νωρίτερα. Επιπλέον, μπορούν να εφαρμοστούν ειδικοί όροι, για παράδειγμα. προκαταβολή (η οποία δεν επιστρέφεται για κρατήσεις υψηλής περιόδου) για την οποία ενημερώνεστε κατά την κράτηση του διαμερίσματος. Ορισμένες κατηγορίες στούντιο και διαμερισμάτων είναι ελάχιστα σε αριθμό ή είναι μοναδικά στο είδος τους. Επομένως, σας συμβουλεύουμε να κάνετε κράτηση μήνες νωρίτερα εάν ενδιαφέρεστε για ένα συγκεκριμένο δωμάτιο.

Ελάχιστες μέρες διανυκτέρευσης

Κατά την υψηλή περίοδο ο όρος «Ελάχιστη διαμονή» μπορεί να εφαρμοστεί κατά την κρίση της διεύθυνσης του ξενοδοχείου και θα ενημερώνεται κατά την κράτηση

Μακροχρόνιες αναβαλλόμενες χρεώσεις

Η παράταση της διαμονής (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου) έως τις 18:00 (6:00 μ.μ.) χρεώνεται με το 50% της τιμής της διανυκτέρευσης για το συγκεκριμένο δωμάτιο για τη συγκεκριμένη περίοδο. Η παρατεταμένη διαμονή μετά τις 18:00 (6:00 μ.μ.) χρεώνεται με το 100% της διανυκτέρευσης για αυτό το δωμάτιο για τη συγκεκριμένη περίοδο.

Ακυρώσεις

Οι ακόλουθες χρεώσεις ισχύουν για το αίτημα  ακύρωσης μιας κράτησης που λαμβάνεται και επιβεβαιώνεται από το ξενοδοχείο:
Σε περίπτωση ακύρωσης κράτησης, η οποία είναι 30 ημέρες και άνω πριν από την ημέρα άφιξης, επιστρέφεται το 60% του προπληρωμένου ποσού συν τις τραπεζικές χρεώσεις.
Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης, η οποία είναι 15 – 0 ημέρες πριν από την ημέρα άφιξης, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Πρόωρες Αναχωρήσεις

Οι πρόωρες αναχωρήσεις θεωρούνται ως ακυρώσεις, επομένως χρεώνεται το 100% του συνολικού ποσού για κρατήσεις για την περίοδο από 1 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου ή το 70% του συνολικού ποσού για κρατήσεις για την υπόλοιπη περίοδο.

Αίτημα για κράτηση σε συγκεκριμένο δωμάτιο

Η κράτηση δωματίου είναι μια πολύπλοκη διαδικασία και συνήθως συμβαίνει λίγες μέρες πριν την άφιξη του πελάτη. Γι’ αυτό δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε το αίτημά σας για ένα συγκεκριμένο δωμάτιο, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας. Ωστόσο, μπορούμε να διασφαλίσουμε τον συγκεκριμένο τύπο δωματίου (στούντιο – σουίτα) για τον οποίο έχετε κάνει την κράτηση.

Παιδιά

Τα παιδιά ηλικίας 12 ετών και άνω θεωρούνται ενήλικες σύμφωνα με τις τιμές των δωματίων. Σε αυτήν την περίπτωση, ενημερώστε μας για τις ηλικίες των παιδιών κατά διάρκεια της κράτησης.

Διαδίκτυο

Ασύρματο internet διατίθεται στους κοινόχρηστους χώρους και στο δωμάτιό σας και είναι δωρεάν.

Φόροι και επιπλέον χρεώσεις

Οι τιμές των κατοικιών περιλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους. Λάβετε υπόψη ότι με το νέο νόμο που τέθηκε σε ισχύ το 2018 η διαμονή θα χρεώνεται 1,50 € επιπλέον ανά διανυκτέρευση.