Ώρα Άφιξης – Ώρα Αναχώρησης

Η Ώρα Άφιξης στο ξενοδοχείο μας είναι 14:00-22:00 (2:00 μμ – 10:00 μμ) και η Ώρα Αναχώρησης είναι 12:00 μμ. Επίσης, κατά την ώρα της κράτησης δεν είναι δυνατόν να σας επιβεβαιώσουμε εκ των προτέρων Πρόωρη Άφιξη, ή Παρατεταμένη Αναχώρηση για μια συγκεκριμένη ημέρα, διότι αυτό εξαρτάται από την διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου για εκείνη την ημέρα. Ο μόνος τρόπος για να εξασφαλίσετε Πρόωρη Άφιξη, ή Παρατεταμένη Αναχώρηση στο δωμάτιό σας (σύμφωνα με την διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου) είναι να μας ενημερώσετε μια ημέρα νωρίτερα προ της άφιξή σας, ή προ της αναχώρησή σας, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

Μη Εμφάνιση

Η μη άφιξη του πελάτη, η οποία είναι μετά το χρονικό διάστημα που αναφέρεται στην Ώρα Άφιξης, ορίζεται ως Μη Εμφάνιση και κατά συνέπεια οποιαδήποτε προκαταβολή ή εξόφληση έχει πραγματοποιηθεί χάνεται και πλέον το δωμάτιο θεωρείται ελεύθερο και στην διάθεση του τμήματος κρατήσεων.

 

Walk-in

Επισκεπτες που δεν εχουνε κανει κρατηση στο καταλημα εκ τον προτέρων υποχρεωνονται να καταβαλουν ολο το ποσο της διαμονης κατά την αφιξη.

 

Διαθεσιμότητα Δωματίου

Η διαθεσιμότητα των δωματίων εξαρτάται από την ώρα του αιτήματός σας και συνεπώς δύναται να αλλάξει. Δεν γίνεται καμία κράτηση εκ μέρους σας, εάν δεν λάβετε γραπτή επιβεβαίωση από εμάς.

 

Ειδοποίηση Υψηλής Περιόδου

Παρακαλώ προσέξτε ότι η διακύμανση των τιμών κατά την διάρκεια υψηλής περιόδου αντικατοπτρίζει το σύνολο των αιτημάτων. Η υψηλή περίοδος κατά τον Ιούλιο – Αύγουστο είναι η περίοδος με τα περισσότερα αιτήματα, γι’ αυτό το λόγο οι κρατήσεις δωματίων για την υψηλή περίοδο γίνονται μήνες νωρίτερα Επιπλέον, ιδικοί όροι δύνανται να εφαρμοστούν, π.χ. προκαταβολή (η οποία δεν επιστρέφεται για κρατήσεις στη διάρκεια υψηλής περιόδου), για την οποία ενημερώνεστε κατά την ώρα της κράτησης. Επιπλέον, κάποιες κατηγορίες studios και διαμερισμάτων είναι λίγα στον αριθμό, ή είναι μοναδικά στο είδος τους. Οπότε, σας συμβουλεύουμε να κάνετε κράτηση μήνες νωρίτερα προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

 

Ελάχιστη Περίοδος Διανυκτέρευσης

Κατά την διάρκεια υψηλής περιόδου δύναται να εφαρμοστεί ο όρος «Ελάχιστη Διάρκεια Διαμονής» σύμφωνα με την κρίση της διοίκησης του ξενοδοχείου, και για την οποία θα ενημερωθείτε κατά την διάρκεια της κράτησης.

 

Χρεώσεις Παρατεταμένης Αναχώρησης

Η παράταση διαμονής (σύμφωνα με την διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου) έως τις 18:00 (6:00 μμ) χρεώνεται με το 50% της τιμής της διανυκτέρευσης για το συγκεκριμένο δωμάτιο για εκείνη την περίοδο. Η παράταση διαμονής μετά τις 18:00 (6:00 μμ) χρεώνεται με το 100% της τιμής της διανυκτέρευσης για το συγκεκριμένο δωμάτιο για εκείνη την περίοδο.

Ακυρώσεις

Η κάτωθι χρεώσεις εφαρμόζονται σύμφωνα με την ειδοποίηση της ακύρωσης μιας κράτησης που λαμβάνει και επιβεβαιώνει το ξενοδοχείο:
Σε περίπτωση ακύρωση κράτησης, η οποία γίνεται 30 ημέρες και περισσότερο προ την ημέρα αφίξεως, γίνεται επιστροφή του ποσού, μείων 60% του ποσού συν τις τραπεζικές χρεώσεις.
Σε περίπτωση ακύρωση κράτησης, η οποία γίνεται 15 – 0 ημέρες προ της ημέρα αφίξεως, δεν γίνεται καμία επιστροφή χρημάτων.

 

Πρόωρες Αναχωρήσεις

Οι πρόωρες αναχωρήσεις λαμβάνονται υπ’ όψιν ως ακυρώσεις, οπότε χρεώνονται 100% όλου του ποσού για τις κρατήσεις που αφορούν την περίοδο μεταξύ 1ης Ιουλίου – 31ης Αυγούστου, ή 70% όλου του ποσού για τις κρατήσεις που αφορούν την υπόλοιπη περίοδο.
Αίτηση για κράτηση σε ένα συγκεκριμένο Δωμάτιο
Το σχέδιο κράτηση δωματίων είναι μια πολύπλοκη διαδικασία και συνήθως γίνεται λίγες ημέρες προ της αφίξεως του πελάτη. Γι’ αυτό το λόγο δεν μπορούμε να σας επιβεβαιώσουμε την αίτηση σας για ένα συγκεκριμένο δωμάτιο, αλλά θα κάνουμε οτιδήποτε δυνατό για να εκπληρώσουμε το αίτημά σας. Παρ’ όλα αυτά επιβεβαιώνουμε το συγκεκριμένο τύπο δωματίου (studio – διαμέρισμα) για το οποίο έχετε κάνει την κράτηση.

 

Παιδιά

Τα παιδιά ηλικίας 12 ετών και άνω θεωρούνται ενήλικες, σύμφωνα με τις τιμές των δωματίων, του πρωινού, και των υπόλοιπων γευμάτων. Σε αυτή την περίπτωση να μας ενημερώσετε για τις ηλικίες των παιδιών κατά την διάρκεια της κράτησης.
Πρωινό
Το πρωινό είναι μπουφέ και περιλαμβάνεται στην τιμή. Σε περίπτωση χαμηλής πληρότητας, το πρωινό θα είναι σερβιριστώ και θα περιλαμβάνει : Φρέσκο ψωμάκι, βούτυρο, ντόπιο μέλι, χειροποίητη μαρμελάδα, κέικ, φρέσκα κουλουράκια, αυγό, τόστ, χυμό, καφέ φίλτρου, τσάι, γάλα δημητριακά.

 

Internet

Υπάρχει ασύρματη σύνδεση Internet (WiFi) στο χώρο του ξενοδοχείου και δε χρεώνεται.

 

Φόροι και επιπλέον χρεώσεις

Οι τιμές διαμονής συμπεριλαμβάνουν όλους τους Νόμιμους Φόρους.] *Παρακαλώ σημειώστε πως με των καινούριο νομό που τέθηκε σε ισχύ το 2018 η διαμονή επιβαρύνεται 3€ ανά διανυκτέρευση